Katalogové číslo:
D05940
Doba expedice (dny):
SKLADEM
Český název: Babicovy dobroty - disk 1 (1-6.díl) (DVD)
Originální název: Babicovy dobroty (DVD)
CZ Dabing 2.0 + Titulky
Žánr: vaření / dokumentární
Země původu: ČR
Rok výroby: 2010
Rok vydání: 2011
Režie: -
Hrají: Jiří Babica
ZVUK Dolby Digital 2.0: ČESKÝ
Titulky: ČESKÉ
Formát obrazu: 16:9
Délka filmu: 164 minut
Bonusový materiál:
- interaktivní menu
- přímá volba scén
- z naši nabídky
Stručný obsah:
Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu.
Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí.
To si nemůžete nechat ujít!
Ve své šestidílné DVD kuchařce Vás šéfkuchař Jirka seznámí s recepty na téma guláš, brambory, řízky, těstoviny, pstruh a zakouzlí i se zeleninou...
DVD obsahuje 6 dílů:
1 - GULÁŠ
Vaříme starý dobrý guláš s šéfkuchařem u paní Jany plus pár dobrých nápadů a vychytávka s řízečky. Guláš vařila Jana Vachušková z Prahy Šunková rolka s gulášem + opečené brambory, jako příloha Ragů s kuskusem
Tajný recept: Kuřecí nugety s letním salátem
2 - BRAMBORY
V hlavní roli brambory s šéfkuchařem Jirkou Babicou a paní Hanou. Pozor - velká bramboráková show! Francouzské brambory vařila Hana Šteflová z Horšovského Týna Bramborák (dva způsoby)
Různé druhy zapečených brambor
Tajný recept: Tymiánové brambory se špenátem a olivami
3 - ŘÍZKY
Šéfkuchař Jirka Babica zatopí s paní Annou pod řízky, zavoní Havají i Bretaní a přidá tečku z Asie. Řízky a bramborový salát uvařila Anna Uhlířová z Chroustovic u Chrudimi
Havajský řízek
Vepřový řízek s bretaňskými lusky
Tajný recept: Nudličky po Asijsku
4 - ZELENINA
Lečo paní Ivany. Dáme si také Rattatouile a recept turecké maminky. Lečo uvařila Ivana Kalašová z Klánovic
Rattatouile
Brokolice v sýrové omáčce s vejcem
Tajný recept: Zelenina turecké maminky
5 - TĚSTOVINY
Domácí fleky na šunkofleky od paní Zdeny, plus italská inspirace. A kousek špeku na konec.
Lasagne
Canelone
Tajný recept: Špeková placička
6 - PSTRUH
Rybí hody. Pečený čerstvý pstruh od paní Svatušky z Krnova u Opavy. Šéfkuchař Jirka Babica nabídne lososa v listovém těstě, rotbarsh a pálivou mexickou inspiraci. Pstruha upekla Svatuška Šrubařová z Krnova u Opavy.
Losos v listovém těstě
Rotbarsh - okouník mořský
Tajný recept: Rybí ragú s chilli a guacamole