Logo
Titulní stránka Přihlášení Nákupní košík Pokladna

Celková cena nákupu

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání

Kategorie

Další oddělení

Aktualizováno 16.04.2024 16:00:38

Hvězdné války - kompletní sága 9x(Blu-ray) (Star Wars: The Complete saga) - vyprodané

Není na skladě

Katalogové číslo: BD-05249
Doba expedice (dny): 99

Český název: Hvězdné války - kompletní sága [9Blu-ray]
Originální název: Star Wars: The Complete saga [9xBlu-ray]
CZ Dabing 5.1 + Titulky

OBSAHUJE NIKDY NEUVEDENÉ SPECIÁLNÍ BONUSY, DEVÍTI-DISKOVÁ KOLEKCE PŘINÁŠÍ JEDINEČNÝ POHLED NA “GALAXII DALEKO, DALEKO ODTUD”


Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný
Země původu: USA
Rok výroby: 1977-2005
Rok vydání: 2011
Režie: George Lucas, Irvin Kershner, Richard Marquand
Hrají: Carrie Fisher, Harrison Ford, Jimmy Smith, Liam Neeson, Mark Hamill, Samuel L. Jackson, Temuerra Morrison, Terence Stamp, Christopher Lee, Alec Guinness, Ray Park, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd, Pernilla August, Sofia Coppola, Billy_Dee Williams, Hayden Christensen, Ian McDiarmid, Peter Cushing, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, David Prowse, Sebastian Shaw
ZVUK Dolby Digital 5.1: ČESKÝ
Dolby DTS-HD 6.1: anglický
Titulky: ČESKÉ, anglické pro neslyšící
Formát obrazu: 16:9
Délka: 805 minut
Bonusový materiál:
- interaktivní menu
- přímá volba scén
- z naši nabídky
- podrobné níže u popisu disků

Stručný obsah:
25. května 1977 debutovaly v kinech Star Wars – na pouhých 32 plátnech v Americe – a byly předurčeny změnit navždy tvář kinematografie. Stala se z nich okamžitě klasika s největším úspěchem v box office, tato vzletná “vesmírná opera” byla rovným dílem pohádkou, westernem, seriálem z třicátých let a extravaganzou speciálních efektů s kořeny v mytologii kultur celého světa. Z pera a myšlenek vizionáře, scénáristy/režiséra George Lucase přinesla tato epická vesmírná fantasy do světového kulturního slovníku mystickou Sílu (Force), ikonické postavy jako zlého Darth Vadera, idealistického Lukea Skywalkera, prudkou princeznu Leiu, oblíbeného darebáka Han Sola a moudrého Obi-Wan Kenobiho. Od svého debutu v roce 1977 Star Wars kontinuálně stoupaly, jejich bohaté vyprávění se rozrostlo ze skromných začátků v epickou šestidílnou ságu mapující pád a vykoupení Vyvoleného, Anakina Skywalkera.

TWENTIETH CENTURY FOX HOME ENTERTANMENT
Twentieth Century Fox Home Entertainment, LLC (TCFHE) je významným leaderem filmového průmyslu a dceřiná společnost Twentieth Century Fox Film Corporation. TCFHE je celosvětová marketingová, prodejní a distribuční společnost pro filmovou produkci, televizní tvorbu, akvizice a původní produkci ve formátech DVD, Blu-ray Disc Digital Copy, Video On Demand a Digital Download. TCFH reprezentuje 75 let moderní a bohatě oceňované filmové práce z Twentieth Century Fox. Společnost vyrábí všechny produkty společnosti MGM Home Entertainment. TCFHE představí každý rok stovky nových produktů, které jsou prodávané jak ve velkých obchodech, tak ve specializovaných prodejnách a internetových obchodech po celém světě.

Lucasfilm, STAR WARS™ a související vlastnictví jsou v USA a dalších zemích obchodními značkami a copyrighty společnosti Lucasfilm Ltd. a/nebo jeho poboček. TM & © Lucasfilm Ltd. Všechna práva vyhrazena. Všechny další obchodní značky a jména jsou majetkem příslušných osob.

Disk 1
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Galaktickou republikou zmítají nepokoje. Vznikly spory ohledně zdanění obchodních cest k odlehlým hvězdným soustavám. Chamtivá Obchodní federace doufá, že záležitost vyřeší její armáda bojových droidů, která začne úplnou blokádu malé planety Naboo. Zatímco Republikový kongres vede o těchto dramatických událostech zdlouhavé rozhovory, Nejvyšší kancelář tajně vyšle dva rytíře Jedi, ochránce míru a spravedlnosti v galaxii, aby konflikt zažehnali...
Bonusy:
* Audio komentář - George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, John Knoll, Dennis Muren a Scott Squires
* Audio komentář z archivních rozhovorů s herci a štábem

Disk 2
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
10 let po Epizodě I pokračují dobrodružství a dramatické osudy rytířů Jedi Anakina Skywalkera a Obi-Wana Kenobiho, kteří mají za úkol chránit senátorku Padmé Amidaluovou, jejíž život je ohrožen. Ke zvýšení napětí, jak se budou vyvíjet vztahy "starwarsových" hrdinů se režisér Lucas snaží děj poněkud utajit. Ale přesto jsou tu některé informace o tom, co nového se v tomto díle dozvíte více o Padmé Amidale a jejím milostném vztahu k Anakinovi, který se stane osudným pro další osud celé galaxie. Bude odhalen původ Boby Fetta a úderných oddílů Impéria. Epizoda II objasní, jak to je s "Válkou klonů", zmiňovanou v původních Hvězdných válkách. Film je temnější než Epizoda I a jeho atmosféra se blíží filmu Impérium vrací úder. Padmé a Anakin prožívají většinu filmového dobrodružství spolu a s Obi-Wan Kenobim se potkají až na konci filmu. Vrátíme se s hrdiny na Coruscant, Naboo a Tatooine. A poznáte 2 nové planety.
Bonusy:
* Audio komentář - George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, Pablo Helman, John Knoll a Ben Snow
* Audio komentář z archivních rozhovorů s herci a štábem

Disk 3
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
V třetí epizodě ságy Star Wars zuří Klonové války, které prohloubily rozpory mezi kancléřem Palpatinem a Radou Jediů. Mladý rytíř Jedi Anakin Skywalker se musí rozhodnout, na čí straně bude stát. Podlehne slibům moci a pokušení Temné strany, vstoupí do služeb zlého Darth Sidiouse a stane se z něj Darth Vader. Sithští lordové se chtějí společně pomstít a prvním krokem jejich plánu je likvidace Jediů. Pouze Yoda a Obi-Wan přežijí a musejí se Sithům postavit, což vede k dramatickému souboji světelnými meči mezi Anakinem a Obi-Wanem, který rozhodne o osudu galaxie.
Bonusy:
* Audio komentář - George Lucas, Rick McCallum, Rob Coleman, John Knoll a Roger Guyetta
* Audio komentář z archivních rozhovorů s herci a štábem


Disk 4
Star Wars: Epizoda IV: Nová naděje
Rytíři Jedi byli vyhlazeni a Impérium vládne galaxii pevnou rukou. Malá skupina povstalců se odváží vzdorovat a ukradne plány k nejmocnější zbrani Impéria, Hvězdě smrti. Imperátorův nejvěrnější služebník, Darth Vader, musí najít plány a skrytou základnu povstalců. Zpráva o princezně Lei a vůdci rebelů se dostane až k obyčejnému farmáři, Lukovi Skywalkerovi. Ten se řídí svým osudem, zachraňuje princeznu a pomáhá povstalcům svrhnout Impérium společně s takovými nezapomenutelnými spojenci jako: Obi-Wan Kenobi, domýšlivý Han Solo, loajální Chewbacca a droidové R2-D2 a C3PO.
Bonusy:
* Audio komentář - George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt a Dennis Muren
* Audio komentář z archivních rozhovorů s herci a štábem

Disk 5
Star Wars: Epizoda V: Impérium vrací úder
Nastaly temné časy pro Povstání. I přes to, že "Hvězda smrti" byla zničena, imperiální jednotky vyhnaly Rebely z jejich tajné základny a pronásledovaly je po celé Galaxii. Aby se vyhnula střetu s hrůzostrašnou Imperiální flotilou, skupina svobodných pilotů vedená Lukem Skywalkerem vybudovala novou tajnou základnu na opuštěné ledové planetě Hothu. Imperátorův pobočník Darth Vader, posedlý hledáním mladého Skywalkera, však vyslal tisíce sond do všech koutů vesmíru...
Bonusy:
* Audio komentář - George Lucas, Irvin Kershner, Carrie Fisher, Ben Burtt a Dennis Muren
* Audio komentář z archivních rozhovorů s herci a štábem

Disk 6
Star Wars: Epizoda VI: Návrat Jediho
Luke Skywalker se vrátil na svou rodnou planetu Tatooine ve snaze zachránit svého přítele Hana Sola z pazourů zlého gangstera Jabba Hutta. Málo však Luke ví o tom, že galaktické impérium začalo tajně stavět novou obrněnou bojovou vesmírnou stanici, která je ještě silnější než ta první - obávaná Hvězda Smrti. Po dokončení by tato zbraň přinesla jistou zkázu malé skupině rebelů, bojujících za znovuobnovení svobody v Galaxii...
Bonusy:
* Audio komentář - George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt a Dennis Muren
* Audio komentář z archivních rozhovorů s herci a štábem

Disk 7
NOVÉ! ARCHÍVY STAR WARS: EPIZODY I-III
obsahuje smazané, prodloužené a alternativní scény; návrhy propagačních materiálů, kulis a kostýmů; črty a náčrty; dodatečné rozhovory s herci a štábem; letmý pohled do archívů Lucasfilm a další

Disk 8
NOVÉ! ARCHÍVY STAR WARS: EPIZODY IV-VI
obsahuje smazané, prodloužené a alternativní scény; návrhy propagačních materiálů, kulis a kostýmů; črty a náčrty; dodatečné rozhovory s herci a štábem a další

Disk 9
STAR WARS DOKUMENTY
* NOVÉ! Star Warriors (2007, barevné, cca 84 min) – někteří fanouškové Star Wars chtějí sbírat figurky svých akčních hrdinů… tito fanoušci chtějí být akčními hrdiny! Pocta 501. legii, celosvětové organizaci převlečených příznivců. Dokument ukazuje, jak funguje tento super fan klub a jak propaguje zájem o filmy Hvězdných válek pomocí charity a dobrovolnické práce v neziskových organizacích a speciálních ´eventech´ po celém světě.
* NOVÉ! A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later (2010, barevné, cca 25 min) – George Lucas, Irvin Kershner, Lawrence Kasdan a John Williams vzpomínají na natáčení Epizody V: Impérium vrací úder v retrospektivním dokumentu, kterým chtěl Lucasfilm připomenout třicáté výročí natočení tohoto filmu. Mistrové diskutují a vzpomínají na jeden z nejoblíbenějších filmů všech dob.
* NOVÉ! Star Wars Spoofs (2011, barevné, cca 91 min) – Tohle je silné kafe! Užijte si úžasnou kolekci scének a parodií na Star Wars, které kdy vznikly, včetně nenapodobitelných scén ze seriálů Griffinovi, Simpsonovi, Jak jsem poznal vaši matku a dalších — a nenechte si ujít jedinečnou video poctu komika “Weird Al” Yankovice Impériu vrací úder!
* The Making of Star Wars (1977, barevné, cca 49 min) – Podívejte se na dokument moderovaný roboty C-3PO a R2-D2, ukazující neuvěřitelný příběh ze zákulisí o tom, jak se původní film Star Wars dostal na filmové plátno. Obsahuje rozhovor s Georgem Lucasem a vstupy Marka Hamilla, Harrisona Forda a Carrie Fisher.
* The Empire Strikes Back: SPFX (1980, barevné, cca 48 min) – Poznejte tajemství, jak se točily filmy v ´galaxii daleko, daleko odtud´. Tento odhalující dokument, moderovaný Markem Hamillem, ukazuje skvělé speciální efekty, které transformovaly představy George Lucase o Star Wars a Impérium vrací úder do reality!
* Classic Creatures: Return of the Jedi (1983, barevné, cca 48 min) – V tomto do hloubky vedeném pátrání pohlédněte do zákulisí – a na kostýmy – jak je pracovní materiál Návratu Jediů posázen klipy o klasických příšerách, které se pomocí pečlivých metod podařilo přivést na svět. Uváděno a namluveno - Carrie Fisher a Billie Dee Williams.
* Anatomy of a Dewback (1997, barevné, cca 26 min) – Podívejte se, jak se některé speciální efekty ze Star Wars staly o dvě desítky let později ještě více speciální! George Lucas vysvětluje a předvádí, jak se jeho týmu povedlo převést nepohyblivé gumové loutky (v původním vydání v roce 1977) na hryzající, zdánlivě živé a dýchající kreatury ve speciální aktualizované edici - Star Wars 1997 Special Edition.
* Star Wars Tech (2007, barevné, cca 46 min) – Konzultanti Star Wars Tech probírají s předními vědci na poli fyziky, protetiky, laserů, strojírenství a astronomie technické aspekty vozidel, zbraní a strojů a pravděpodobnost technologie Star Wars založené na vědě, tak jak ji známe dnes.

 
Katalogová cena s DPH: 3 499
Akční sleva 175
Vaše cena s DPH: 3 324
 

Doporučujeme

Kat.číslo Název s DPH  
BD-05214 127 hodin (Blu-ray) (127 Hours) 149 Přidat do košíku
BD-05215 Černá labuť (Blu-ray) (Black Swan) 185 Přidat do košíku
BD-05273 Drive Angry (Blu-ray) 197 Přidat do košíku
BD-05245 Far Cry (Blu-ray) (FarCry) 189 Přidat do košíku
BD-05251 Fotr je Lotr (Blu-ray) (Meet The Parents) 269 Přidat do košíku
9624 Hvězdná brána: Archa pravdy (DVD) (Stargate: The Ark of Truth) - vyprodané  
0220 Hvězdná pěchota (DVD) - animovaná vol.1 (Starship Troopers) 479 Přidat do košíku
1391 Hvězdná pěchota (DVD) - animovaná vol.2 (Starship Troopers) 494 Přidat do košíku
1506 Hvězdná pěchota (DVD) - animovaná vol.3 (Starship Troopers) 494 Přidat do košíku
2421 Hvězdná pěchota (DVD) - animovaná vol.4 (Starship Troopers) 494 Přidat do košíku
8161 Hvězdná pěchota 1 (DVD) - speciální edice (Starship Troopers) 157 Přidat do košíku
8161ZE Hvězdná pěchota 1 (DVD) - žánrová edice (Starship Troopers) 224 Přidat do košíku
81611 Hvězdná pěchota 1-3 Trojbalení 3x(DVD) (Starship Troopers) 789 Přidat do košíku
4144 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace (DVD) (Starship Troopers 2 - Hero Of The Federation) 284 Přidat do košíku
BD-00312 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (Blu-ray) (Starship Troopers 3 - Marauder) 459 Přidat do košíku
D00312 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (DVD) (Starship Troopers 3 - Marauder) 296 Přidat do košíku
0221 Hvězdne války - epizoda 1 - skrytá hrozba 2x(DVD) Star Wars I 559 Přidat do košíku
D08930 Hvězdne války - epizoda 1,2,3 - Star Wars - 3x(DVD) - kolekce - CZ Dabing (vyprodané)  
D03694 Hvězdne války - epizoda 1,2,3 - Star Wars - 3x[DVD] - slim kolekce - vyprodané  
5881 Hvězdne války - epizoda 2 - Klony útočí 2x(DVD) (Star Wars II) 599 Přidat do košíku
5628 Hvězdne války - epizoda 3 - Pomsta Sithů / Star Wars III 2x(DVD) 524 Přidat do košíku
D08931 Hvězdne války - epizoda 4,5,6 - Star Wars - 3x(DVD) - kolekce - CZ Dabing (vyprodané)  
D03696 Hvězdne války - epizoda 4,5,6 - Star Wars - 3x[DVD] - slim kolekce (vyprodané)  
4285 Hvězdne války - Epizody 4,5,6,+ bonus Trilogy - Star Wars 4x(DVD) - české vydání 1 599 Přidat do košíku
4285D Hvězdne války - Epizody 4,5,6,+ bonus Trilogy - Star Wars 4x[DVD] - dovoz Hu 1 499 Přidat do košíku
BD-08931ST Hvězdné války - kompletní sága 6x(Blu-ray) - steelbook (Star Wars: The Complete saga) - vyprodané 2 799
BD-00387 Hvězdne války - Star Wars: Klonové války (Blu-ray) (Star Wars: The Clone Wars) - vyprodané  
D00387 Hvězdne války - Star Wars: Klonové války (DVD) (Star Wars: The Clone Wars) 355 Přidat do košíku
BD-05248 Hvězdné války - trilogie 1-3 3x(Blu-ray) (Star Wars Trilogy I-III) - vyprodané  
9074 Hvězdný prach (DVD) (Stardust) 189 Přidat do košíku
9074PAR Hvězdný prach (DVD) (Stardust) - paramount stars 379 Přidat do košíku
BD-05252 Jeho fotr, to je lotr! (Blu-ray) (Meet the Fockers) - vyprodané  
BD-05250 Pán prstenů filmová trilogie: Rozšířená edice 6x(Blu-ray) + 9x(DVD) 2 939 Přidat do košíku
BD-05246 Planeta opic - kolekce 5x(Blu-ray) (Planet of the Apes: 40 Year Evolution) - vyprodané  
D03695 Star Wars - epizoda 3 - Pomsta Sithů 2x(DVD) 497 Přidat do košíku
D04056 Star Wars: Klonové války (1. část) (DVD) (Star Wars: Clone Wars Season 1, Disc 1) - vyprodané  
D04117 Star Wars: Klonové války (2. část) (DVD) (Star Wars: Clone Wars Season 1, Disc 2) 248 Přidat do košíku
D04157 Star Wars: Klonové války (3. část) (DVD) (Star Wars: Clone Wars Season 1, Disc 3) 296 Přidat do košíku
D04228 Star Wars: Klonové války (4. část) (DVD) (Star Wars: Clone Wars Season 1, Disc 4) 248 Přidat do košíku
D08887 Star Wars: Povstalci 1. série 3x(DVD) (Star Wars Rebels: Season 1) 195 Přidat do košíku
BD-09226D Star Wars: Síla se probouzí - Limitovaná edice Darkside 2x(Blu-ray) (Star Wars: Force Awakens) 355 Přidat do košíku
BD-09226L Star Wars: Síla se probouzí - Limitovaná edice Lightsid 2x(Blu-ray) (Star Wars: Force Awakens) 359 Přidat do košíku
D09226 Star Wars: Síla se probouzí (DVD) (Star Wars: Force Awakens) 147 Přidat do košíku
BD-09226ST Star Wars: Síla se probouzí 2x(Blu-ray) - limitovaná edice steelbook (Star Wars: Force Awakens) 809 Přidat do košíku
BD-05235 Život po životě (Blu-ray) (Hereafter) 199 Přidat do košíku

Doporučujeme

s DPH: 389 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 439 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 263 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 299 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 727 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 279 Kč
Přidat do košíku