Logo
Titulní stránka Přihlášení Nákupní košík Pokladna

Celková cena nákupu

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání

Kategorie

Další oddělení

Aktualizováno 19.04.2024 21:18:00

Arrow 1.série 5x(DVD) (Arrow Season 1)

Katalogové číslo: D08106
Doba expedice (dny): 3

Český název: Arrow 1.série 5x[DVD]
Originální název: Arrow Season 1 5x[DVD]
CZ Dabing 2.0

Žánr:  seriál / akční / dobrodružný
Země původu: USA
Rok výroby: 2013
Rok vydání: 2014
Hrají: Stephen Amell, Paul Blackthorne, Katie Cassidy, Colin Donnell, Roger R. Cross, Willa Holland, Annie Ilonzeh, Hiro Kanagawa, Brian Markinson, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Colin Salmon, Darren Shahlavi, Jacqueline MacInnes Wood, Jamey Sheridan, Jessica De Gouw, Laci J Mailey, Kelly Hu, John Barrowman, Emma Bell, Ty Olsson
V českém znění: Libor Bouček - Stephen Amell (Oliver Queen / Green Arrow), René Slováčková - Katie Cassidy (Dinah Laurel Lanceová), Petr Lněnička - Colin Donnell (Tommy Merlyn), Martin Stránský - David Ramsey (John Diggle), Klára Jandová - Willa Holland (Thea Queenová), Ilona Svobodová - Susanna Thompson (Moira Queenová), Pavel Šrom - Paul Blackthorne (Detektiv Quentin Lance), Martina Kechnerová - Emily Bett Rickards (Felicity Smoaková), Libor Hruška - John Barrowman (Malcolm Merlyn), Jan Vondráček - Colin Salmon (Walter Steele), Petr Gelnar - Byron Mann (Yao Fei), Jiří Bábek - Sebastian Dunn (Edward Fyers) Libor Bouček - Stephen Amell (Oliver Queen / Green Arrow), René Slováčková - Katie Cassidy (Dinah Laurel Lanceová), Petr Lněnička - Colin Donnell (Tommy Merlyn), Martin Stránský - David Ramsey (John Diggle), Klára Jandová - Willa Holland (Thea Queenová), Ilona Svobodová - Susanna Thompson (Moira Queenová), Pavel Šrom - Paul Blackthorne (Detektiv Quentin Lance), Martina Kechnerová - Emily Bett Rickards (Felicity Smoaková), Libor Hruška - John Barrowman (Malcolm Merlyn), Jan Vondráček - Colin Salmon (Walter Steele), Petr Gelnar - Byron Mann (Yao Fei), Jiří Bábek - Sebastian Dunn (Edward Fyers)
Režie: David Nutter, David Barrett, Guy Norman Bee, Michael Schultz, David Grossman, Kenneth Fink
Scénář: Greg Berlanti, Marc Guggenheim
ZVUK Dolby Digital 2.0: ČESKÝ, anglický, maďarský, německý
Titulky: anglické pro neslyšící, maďarské, německé pro neslyšící, řecké
Formát obrazu: 16:9
Délka filmu:  932 minut
Bonusový materiál:
- interaktivní menu
- přímá volba scén
- DISK 5.
• ARROW ŽIJE!: Kultovní hrdina ze stránek komiksu ožívá v hraném filmu.
• ARROW: ŠKOLA BOJE/ŠKOLA KASKADÉRŮ: Nahlédněte do zákulisí a užijte si spolu s herci a štábem profesionálně propracované souboje, fantastické kaskadérské kousky a vizuální efekty.
• ARROW: FILMOVÍ TVŮRCI A HERCI NA PALEYFESTU 2013: Herci a filmový štáb oslavují spolu s fanoušky Arrowa a jeho boj za spravedlnost.
• NEZVEŘEJNĚNÉ ZÁBĚRY
• NEPOVEDENÉ SCÉNY

Stručný obsah:
ARROW KOMPLETNÍ 1. SÉRIE

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! Arrow, to je nejnapínavější a vizuálně nejdokonalejší akční seriál letošního roku. V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina.
Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit.
Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích!

DISK 1
1. NOVÝ ZAČÁTEK
Pro televizi upravil ANDREW KREISBERG & MARC GUGGENHEIM
Scénář GREG BERLANTI & MARC GUGGENHEIM
Režie DAVID NUTTER
Původní premiéra: 10/10/2012
Když se Oliver po pěti letech trosečnického života vrací domů, čeká ho tu úplně jiná rodina a korupcí prolezlé Starling City. I Oliver je jiný – bojuje se zločinem jako v kápi zahalený lučištník.
NEZVEŘEJNĚNÁ SCÉNA
2. CTI OTCE SVÉHO
Pro televizi upravil ANDREW KREISBERG & MARC GUGGENHEIM
Scénář GREG BERLANTI & MARC GUGGENHEIM
Režie DAVID BARRETT
Původní premiéra: 17/10/2012
Obchodní magnát nebo anarchista bojující proti zločinu? Oliver se musí rozhodnout. Jako Arrow se ocitá v další ošemetné situaci: šéfka čínské Triády (Kelly Hu) se snaží umlčet Laurel.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
3. OSAMĚLÝ STŘELEC
Pro televizi upravil MARC GUGGENHEIM & ANDREW KREISBERG
Scénář GREG BERLANTI & ANDREW KREISBERG
Režie GUY BEE
Původní premiéra: 24/10/2012
Oliverův cíl vyřídí jiný střelec. Ostřelovač Deadshot likviduje zájemce o koupi energetické společnosti – jednou z obětí má být i Walter Steel.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
4. NEVINNÝ ČLOVĚK
Scénář MOIRA KIRLAND & LANA CHO
Režie VINCE MISIANO
Původní premiéra: 31/10/2012
Kdosi je falešně obviněn z vraždy. Obvinění zosnoval jeden z lučištníkových cílů, a tak se Arrow obrátí na Laurel s prosbou, aby dokázala mužovu nevinu. Naváže také přátelství se skeptickým Johnem Digglem.
5. ŠRÁMY
Scénář WENDY MERICLE & BEN SOKOLOWSKI
Režie MICHAEL SCHULTZ
Původní premiéra: 7/11/2012
Laurel zastupuje Olivera, kterého její otec zatkl pro podezření z vraždy. Test na detektoru lži v Oliverovi vyvolá vzpomínky na jiné věznění na ostrově – a také na setkání s Deathstrokem.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY

DISK 2
6. ODKAZ
Scénář MOIRA KIRLAND & MARC GUGGENHEIM
Režie JOHN BEHRING
Původní premiéra: 14/11/2012
Po loupeži v bance se Dig snaží přesvědčit Olivera, aby odložil otcův seznam a věnoval se vyšetřování. Pro Olivera je ale tahle hra otázkou osobní cti.
7. OHNIVÁ MÚZA
Pro televizi upravil GEOFF JOHNS & MARC GUGGENHEIM
Scénář ANDREW KREISBERG
Režie DAVID GROSSMAN
Původní premiéra: 28/11/2012
S dcerou mafiánského bosse by snad Oliver mohl být konečně sám sebou. Jenže ani ona není taková, jakou se na první pohled zdá. Jako Lovkyně má za úkol jednou provždy vyřídit rodinné záležitosti.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
8. VENDETA
Scénář BETH SCHWARTZ & ANDREW KREISBERG
Režie KEN FINK
Původní premiéra: 5/12/2012
Oliver se dá dohromady s Helenou. K Digově nelibosti s ní trénuje, aby v ní získal spojence. Jenže její touha po pomstě je nad Oliverovy síly a Helena rozpoutá hotové peklo.
9. KONEC ROKU
Pro televizi upravil ANDREW KREISBERG & MARC GUGGENHEIM
Scénář GREG BERLANTI & MARC GUGGENHEIM
Režie JOHN DAHL
Původní premiéra: 12/12/2012
Ve snaze vynahradit si ztracené svátky uspořádá Oliver vánoční oslavu. Jenže sváteční pohoda netrvá dlouho: napětí v rodině houstne a na lov se vydává další temný střelec-zabiják.
10. SPÁLENÝ
Scénář MOIRA KIRLAND & BEN SOKOLOWSKI
Režie EAGLE EGILSON
Původní premiéra: 16/1/2013
Po porážce od temného lučištníka pověsí Oliver svoji kápi na hřebík. Pak se ale Arrow pustí do případu vraždícího pyromana v hasičské uniformě. Může něčí msta v jiném člověku znovu zažehnout touhu po spravedlnosti?

DISK 3
11. DŮVĚŘUJ ALE PROVĚŘUJ
Scénář GABRIELLE STANTON
Režie NICK COPUS
Původní premiéra: 23/1/2013
Když se na Arrowově seznamu objeví Digův bývalý vojenský velitel, rozhodne se Dig proniknout do bezpečnostní firmy a zjistit pravdu. Otázka důvěry padne také mezi Queenovými a Merlynovými.
12. VERTIGO
Scénář WENDI MERICLE & BEN SOKOLOWSKI
Režie WENDEY STANZLER
Původní premiéra: 30/1/2013
Thea má oplétačky s policií, a tak Oliver požádá starou známou, která teď slouží u policie, aby mu pomohla vystopovat výrobce nové drogy se smrtícími účinky.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
13. ZRADA
Scénář LANA CHO & BETH SCHWARTZ
Režie GUY BEE
Původní premiéra: 6/2/2013
Potom, co otci neúspěšně poslouží jako návnada na Arrowa, sehraje Laurel tuhle roli ještě jednou. Psychopat Cyrus Vanch soustředí veškeré síly zločineckého podsvětí na zabití Arrowa … a z Laurel je jeho rukojmí.
14. ODYSSEA
Pro televizi upravil ANDREW KREISBERG & MARC GUGGENHEIM
Scénář GREG BERLANTI & ANDREW KREISBERG
Režie JOHN BEHRING
Původní premiéra: 13/2/2013
Oliver je postřelen a Felicity s Digem spojí své síly, aby ho zachránili. Oliver bojuje o život a při tom se mu vracejí vzpomínky na podobnou smrtící partii, kterou svedli se Sladem Wilsonem (Manu Bennett) na ostrově.
15. DODGER
Scénář BETH SCHWARTZ
Režie EAGLE EGILSSON
Původní premiéra: 20/2/2013
Ve Starling City udeří lupič šperků přezdívaný Dodger, Theu zloděj připraví o kabelku a Oliverovi ani Digovi nevyjde rande. Obtížné situace, těžká rozhodnutí.

DISK 4
16. CHYCEN PŘI ČINU
Scénář GEOFF JOHNS
Režie GLEN WINTER
Původní premiéra: 27/2/2013
Deadshot stále žije – a jeho dalším terčem je Malcolm! Tenhle zločinný magnát si nerozumí se synem Tommym. Rozpory vyvrcholí na benefiční akci, kde má být Malcolm oceněn za své humanitární počiny.
17. HUNTRESS SE VRACÍ
Scénář JAKE COBURN & LANA CHO
Režie GUY BEE
Původní premiéra: 20/3/2013
Oliver si otevře vlastní noční klub a prožívá románek s McKennou Hallovou. Jeho štěstí ale zkalí návrat Lovkyně, která hrozí zničit vše, co je mu drahé.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
18. VYKOUPENÍ
Scénář DREW Z. GREENBERG & WENDY MERICLE
Režie NICK COPUS
Původní premiéra: 27/3/2013
Arrow inspiruje dalšího samozvaného strážce, jenže tenhle rozzlobený muž, který si říká Spasitel, unáší a vraždí. Jedna z jeho obětí má blízko k Thee: je jí její přítel Roy Harper (Colton Hayes).
19. NEVYŘÍZENÉ ÚČTY
Scénář BRYAN Q. MILLER & LINDSEY ALLEN
Režie MICHAEL OFFER
Původní premiéra: 3/4/2013
Hrabě (Seth Gabel) unikne z psychiatrického zařízení a ve městě propukne drogové násilí. Tommy je podezřelý z prodeje narkotik v klubu, což ho, jak se později ukáže, dožene k drastickému rozhodnutí.
20. NEZVANÝ HOST
Scénář BEN SOKOLOWSKI & BETH SCHWARTZ
Režie KEN FINK
Původní premiéra: 24/4/2013
Deadshotův návrat znovu oživí Digovu touhu vidět vraha svého bratra mrtvého. Nebezpečné kroky na ochranu svědka, které podnikne Laurel, způsobí třenice mezi Oliverem a Digem.
NEZVEŘEJNĚNÁ SCÉNA

DISK 5
21. ZÚČTOVÁNÍ
Scénář JAKE COBURN & LANA CHO
Režie MICHAEL SCHULTZ
Původní premiéra: 1/5/2013
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
V laptopu zločinného účetního se najde stopa vedoucí k Walterovi. Útržky vzpomínek přinesou úděsné detaily Malcolmových temných plánů, jimiž reagoval na vraždu své ženy.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
22. TEMNOTA NAD MĚSTEM
Scénář DREW Z. GREENBERG & WENDY MERICLE
Režie JOHN BEHRING
Původní premiéra: 8/5/2013
Malcolm si nasadí tmavou kápi a začne plnit svůj slib. Olivera a Moiru ohrožují nečekaní hosté. Střetnutí mužů v kápi na domácí půdě a v Merlyn Global odhalí temná tajemství.
23. OBĚŤ
Pro televizi upravil MARC GUGGENHEIM & ANDREW KREISBERG
Scénář GREG BERLANTI
Režie DAVID BARRETT
Původní premiéra: 15/5/2013
Oliver, Dig, Felicity a detektiv Lance se pustí do závodu s časem ve snaze zabránit Malcolmovi, aby vykonal svoji pomstu. Přátelství Tommyho a Olivera se rozpadá a důvodem je Laurel.
NEZVEŘEJNĚNÉ SCÉNY
BONUSOVÉ MATERIÁLY


 
Katalogová cena s DPH: 599
Akční sleva 60
Vaše cena s DPH: 539
 

Alternativní nabídka

D08630 Arrow 2.série 5x(DVD) (Arrow Season 2) 594 Přidat do košíku
D09303 Arrow 3.série 5x(DVD) (Arrow Season 3) 594 Přidat do košíku

Doporučujeme

s DPH: 389 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 439 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 263 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 299 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 727 Kč
Přidat do košíku
s DPH: 279 Kč
Přidat do košíku